Fransshampoo /makeup remover / Foam Wash

229 kr

Vill du bli återförsäljare för denna produkt?

Mejla [email protected] för återförsäljarpris.


EKOLOGISK & VEGANSK HUDVÅRD

Idag börjar vi bli mer och mer medvetna om vad vi utsätter vår hud för. För att göra det enkelt för dig så har vi tagit fram en egen serie av hudvård för den som vill handla ekologiskt och veganskt.

Cosmetic Perfections FOAM wash 

Den är både ekologisk och vegansk och dessutom helt fri från både paraben och sulfater. Parebener används idag som ett konserveringsämne i många produkter. Parebener är estrar av p-hydroxibensoesyra som absoreras av kroppen och ingen vet idag hur pass säkra dessa är eller vilken negativ inverkad på kroppen de har.  Även Sulfater används flitigt idag i diverse produkter. Sulfater (SLS) gör att tex shampoo löddrar. De löser effektivt upp fett och smut men tar också bort de naturliga fetterna och torkar ut din hud. Parabener är därför ett ämne vi valt bort i våra produker.

Istället har vi tillsatt Aloe Vera som återfukat och tillför antioxidanter. Dessutom finns forskning på att Aloe Vera skyddar huden från UV-stålar. Vår Svensktillverkade FOAM WASH löddrar härligt UTAN sulfater och den rengör din hy på djupet utan att torka ut den. Den kommer med en mild doft att fruktig champagne.

Ren LYX på flaska. Kan det bli bättre?


Innehåller 115ml